Delhi Police Constable Answer Key 2019 – Exam Online Analysis Expected Cut off

By | April 19, 2019

Delhi Police Constable Answer Key 2019 – Exam Online Analysis Expected Cut off: Staff Selection Commission is conducting Online Delhi Police Examination on various center. Here we will provide all days exam answer key and Online Delhi Police Exam Analysis on this educational portal. So stay connected with us for the more latest update about Delhi Police Online Answer Key 2019. We will update here all day answer Key 2019. Ther is 100 questions paper will be held carrying 100 marks as per question have one marks. There are 90 Minutes are given to every student for the complete question paper. There are a most of the question are asked from GK and Current Affairs.

banksathi

Delhi Police Constable Answer Key 2019

Check Here: Delhi Police Constable 06th December Exam Answer Key

Delhi Police Expected Cut Off 2019 for Male and Female Candidates.

For Male

Sr.noCategoryCut Off (Expected)
1UR73-77
2OBC67-71
3SC59-64
4ST58-63

For Female-

Sr.noCategoryCut Off (Expected)
1UR70-74
2OBC66-70
3SC57-61
4ST56-60

Delhi Ploce Constable Exam Answer Key Pdf and Online Paper Analysis

We are going to Provide you the Delhi Police Constable Answer Key 2019 of 2019 on this educational Portal. So download that through the direct link that we have listed below in this page to download the Delhi Police Constable Answer Key 2019 Pdf, or online paper analysis pdf of 05th December Delhi Police Exam.

Delhi Ploce Constable Answer Key Pdf 2019 and Online DP Exam Paper Analysis

So Here, We advise to the candidates to check the detailed information of Delhi Police Constable Answer Key 2019 and detailed exam paper solution, Delhi Police Constable Answer Key 2019 Pdf Download, Delhi Police Constable Cut Off Marks 2019 Delhi Police Constable Merit List 2019 Pdf Download,  like this kind of stuff and online asked Questions will be updated on this website, So Kindly follow our website for further more details about Delhi Police Constable Answer Key 2019.

Detailed information of Delhi Police Constable Answer Key 2019:

Organisation NameStaff Selection Commission
Post NamePET Entrance Test
Official Websitedelhipolice.nic.in
Job LocationDelhi
Exam DateUpdate Soon
Category TypeAnswer Key
Answer Key StatusWill be Update Soon
Number of Posts4,722 Posts (Expected)
Exam TypeWritten Test

Download Delhi Police Constable Exam Answer Key Pdf with Solved Question Paper 

Candidates, we will update all question paper solution on this educational portal so keep in touch with us on this educational portal. Here we will provide all query solution that is asked in Delhi Police Constable Exam on 07th December 2019. We also request you to share questions with us so that we may solve and upload them for your own benefit. Besides, we shall also provide you the earliest result of Written Exam.

Delhi Police Constable Computer Based Written Test 2019

Q. 1. Who has written the book ” The Great Rebellion of 1857”?

Answer – Ashok Mehta

Q. 2. What would people call the kings of Golkunda?

Answer – Qutubshahi

Q. 3 Which country is known as Land of Golden Fleece?

Answer – Australia

Q. 4. Which is the second largest island in the world?

Answer – New Guinea

Q. 5 Which gas has the highest percentage in the atmosphere of the earth?

Answer – Nitrogen

Q. 6. मछरों को नियंत्रण करने वाली कीटभक्षी मछली है –

Q. 8 Who was the founder of Asiatic Society of Bengal?

Answer – William Jones

Q. 9. Which is the oldest Smriti?

Answer – Manu Smriti

 

Delhi Police GK Question Paper with Answer key

Q. 11. Where had 6th Heart of Asia Ministerial Conference taken place?

Answer – Amritsar

Q. 12. Who is the writer of the book ” A Passage of England ”?

Answer – Nirad C Chaudhary

Q. 13. भवाई किस राज्य का लोक नृत्य है?

Answer – राजस्थान का

Q. 14. When do we celebrate World Tea Day?

Answer – 15th of Sept

Q. 15. What is the national game of Russia?

Answer – Chess

Q. 16.  प्राचीन यवदीप का आधुनिक नाम ?

Answer – जावा

Q. 17. When did Haldighati battle take place?

Answer – In 1576

Q. 18. Who had established India House?

Answer – Shyamji Krishan Verma

Q. 19. Date of the first meeting of Constitutional Assembly?

Answer – 9th of Dec 1946

Q. 20.  फूलों के अध्ययन को क्या कहते हैं ?

Answer – एंथोलोजी

Q. 21. दक्षिण अमेरिकी देश सूरीनाम की राजधानी है ?

Answer – परामरिबो

Q. 22. Where is the headquarters of ASEAN?

Answer – Jakarta

Some of the GK Asked Question on 05th December 2019 in Delhi Police Exam.

 

How to Download Delhi Police Constable Exam Answer Key Step by Step Question Paper Solution.

  • Go to the official website of Delhi Police.
  • Check the link for Delhi Police Exam answer key 2019 link on the home page of the Delhi Police Constable Answer Key.
  • Click on the link which will redirect you to the new page.
  • Select you to question paper code if asked.
  • Then click on the below-given button of the download.
  • The answer key will appear on your screen of the device.
  • You can download the answer key pdf and take a prit out of the answer key.

The aspirants should daily visit this web page to know more about the recruitment updates here. We regularly update this post and give the latest update to you related to this recruitment. We will soon provide the direct link here to download Delhi Police constable answer key 2019

Category: Uncategorized

About Admin

Technical Adviser at Result17.in, An entrepreneur, thinker but still a learner. I love blogging and will make full time profession. I like to write article about education and career.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *